over ons

Het verhaal van, niet zomaar twee vrienden.

Sinds jaar en dag zijn Phil Altimari en Kees Brouwers al goede vrienden. Deze vriendschap startte op de ‘Haagse’ Laan van Meerdervoort door hun gezamenlijke passie: Voetbal!

Anno 2021 zijn de inmiddels volwassen vrienden werkzaam bij ADO Den Haag en Koninklijke HC&VV met achtergronden bij regionale verenigingen SVC’08, GDA, Quick Steps en Kranenburg. Dat deze jochies nu eigenaar zijn van de meest innovatieve voetbalschool van de regio zegt alles:

“Teamwork makes the dream work!”.

Vitality, Technic & Confidence

Missie

Voetballen bij Altimari (VA) is een voetbalschool in de regio Haaglanden die zich vanuit sociaal-maatschappelijk, professioneel en educatief oogpunt focust op het individueel ontwikkelen van kinderen en jongeren in Den Haag met voetbal als middel. Hierbij gebruikt de voetbalschool jonge, ambitieuze, gespecialiseerde en gecertificeerde trainers die aansluiten op de wens en behoefte van de doelgroep en samenwerkingspartner.

Visie

Sinds de start in 2019 streeft de voetbalschool naar ‘Uniekheid en Innovatief Vermogen’. VA onderscheidt zich door de optimale beleving van het individu centraal te stellen. VA handelt niet uit winstoogmerk, maar vanuit de kracht en verbinding van het merk!  

Winkelwagen

loader
Top